کنکور زیست شناسی تبریزمهر ۱۳۹۲ - کنکور زیست شناسی تبریز

- کنکور زیست شناسی تبریز

کنکور،کنکور زیست شناسی،آموزش مفهومی،تکنیکی،نموداری زیست شناسی،آزمون های زیست شناسی،جزوات زیست شناسی، درسنامه های زیست شناسی، اخبار کنکور، روش های مطالعه دروس بویژه زیست شناسی، معرفنی منابع زیست شناسی

مراحل پروتئین سازی به شکل تصویر

درسنامه (نکات مفهومی و ترکیبی) پروتئین سازی




alt نوشته شده توسط: alt تاریخ: ۲۶ مهر, ۱۳۹۲ alt بدون نظر

icon 4,113 بازدید iconدسته : ترکیبی، سال چهارم، نکات آموزشی زیست شناسی

به اکثر اندام های بدن انسان هر دو عصب سمپاتیک  و پاراسمپاتیک وارد می شوند امّا ۲ اندام استثنا هستند:

۱- کبد که فقط اعصاب سمپاتیک به آن وارد می شود و همین عصب در کبد باعث تجزیه گلیکوژن به گلوکز می شودکه با این کار میزان گلوکز خون بالا رفته و فشار خون را افزایش می دهد و بدن را برای  مقابله با فشارهای روحی و روانی آماده می کند(ستیزو گریز).پس در کبد تجزیه گلیکوژن به گلوکز هم تحت کنترل سیستم عصبی سمپاتیک(دستگاه عصبی خود مختار) و هم تحت کنترل هورمونی است چون هورمون گلوکاگون مترشحه از بخش درون ریز غده پانکراس هم وظیفه تجزیه ی گلیکوژن به گلوکز را به عهده دارد امّا برعکس تبدیل گلوکز به گلیکوژن صرفاً تحت کنترل هورمون انسولین است و اعصاب پاراسمپاتیک در این مورد نقشی ندارد.




alt نوشته شده توسط: alt تاریخ: ۲۶ مهر, ۱۳۹۲ alt بدون نظر

icon 4,816 بازدید iconدسته : ترکیبی، سال سوم، نکات آموزشی زیست شناسی

درسنامه فصل ۱ زیست پیش دانشگاهی

در سنامه پروتئین سازی




alt نوشته شده توسط: alt تاریخ: ۲۶ مهر, ۱۳۹۲ alt ۵ نظر

icon 12,050 بازدید iconدسته : جزووات، درس نامه های رایگان

چند نکته‌ی مهم برای موفقیت در کنکور

اگر می‌خواهید در کنکور موفق شوید توجه به «تعادل» اهمیت زیادی دارد. باید خودتان را بشناسید و بر اساس مختصات خودتان تصمیم‌های خوبی برای خودتان بگیرید. به این نکات برای موفقیت بیش‌تر در کنکور توجه کنید:




alt نوشته شده توسط: alt تاریخ: ۲۶ مهر, ۱۳۹۲ alt بدون نظر

icon 1,484 بازدید iconدسته : برنامه ریزی، روش های مطالعه، مشاوره

درسنامه های زیست شناسی

درسنامه ی دستگاه عصبی




alt نوشته شده توسط: alt تاریخ: ۲۱ مهر, ۱۳۹۲ alt بدون نظر

icon 2,657 بازدید iconدسته : ترکیبی، درس نامه های رایگان، سال سوم، نکات آموزشی زیست شناسی

مواد آلی موادی هستند که معمولا به وسیله ی موجودات زنده ساخته می‌شوند و کربن در همه‌ی آن‌ها به صورت عنصر اصلی وجود دارد.

چهار گروه از مهمترین ترکیبات آلی بدن موجودات زنده عبارتند از:

  • هیدرات‌های کربن
  • لیپیدها
  • پروتئین‌ها
  • اسیدهای نوکلئیک




alt نوشته شده توسط: alt تاریخ: ۲۱ مهر, ۱۳۹۲ alt بدون نظر

icon 2,546 بازدید iconدسته : سال دوم، نکات آموزشی زیست شناسی

بررسی سؤال‌های چالش‌برانگیز-درس زیست‌شناسی

از آزمون های قلمچی




alt نوشته شده توسط: alt تاریخ: ۲۰ مهر, ۱۳۹۲ alt بدون نظر

icon 2,569 بازدید iconدسته : آزمون های آزمایشی، تحلیل سوالات، سوالات آزمون های آزمایشی، قلم چی

انیمیشن فرایند فتوسنتز




alt نوشته شده توسط: alt تاریخ: ۱۶ مهر, ۱۳۹۲ alt ۶ نظر

icon 4,295 بازدید iconدسته : انیمیشن ها، زیست چهارم

«فراهم کردن شرایط مطالعه یعنی بهره‌وری بیش‌تر از مطالعه»

شرایط مطالعه، مواردی هستند که با دانستن و فراهم کردن آن‌ها، می­توان مطالعه ه­ای مفیدتر با بازدهی بالاتر داشت. این شرایط به شما می­ آموزد که قبل از شروع مطالعه چه اصولی را به­ کار گیرید، در حین مطالعه چه مواردی را فراهم سازید و چگونه به اهداف مطالعاتی خود برسید و با دانستن آن‌ها می­توانید با آگاهی بیش‌تری درس خواندن را آغاز کنید و مطالعه ه­ای فعال‌تر داشته باشید:




alt نوشته شده توسط: alt تاریخ: ۱۳ مهر, ۱۳۹۲ alt بدون نظر

icon 1,268 بازدید iconدسته : برنامه ریزی، روش های مطالعه، مشاوره

قبل از آزمون 12مهر بخوانید-زیست و آزمایشگاه1

در آزمون‌‌های ۱۲مهر، دانش‌آموزان سال چهارم تجربی در بخش نگاه به گذشته   این مبحث  را مطالعه می‌کنند.
برای آمادگی شما عزیزان در این آزمون‌، نکته‌های مهم این مبحث در مطلب زیر جمع‌آوری شده است:

۱)     برای جوانه زنی دانه‌ها وجود مقادیر کافی آب،اکسیژن و دمای مناسب لازم است ولی حضور نور برای رویش همه‌ی دانه‌ها الزامی نیست.

۲)     اولین علامت جوانه زنی ظهور ریشه‌ی رویان (ریشه چه) است.

۳)     در جوانه‌ی دانه‌ی لوبیا قلاب و در دانه‌ی ذرت غلاف، از راس ساقه محافظت می‌کند.

۴)     گیاه علفی چند ساله‌ی آگاو (خنجری) در طول چند سال زندگی فقط یکبار گل تولید می‌کند و زندگی گیاه با رسیدن دانه‌ها به پایان می‌رسد.




alt نوشته شده توسط: alt تاریخ: ۱۰ مهر, ۱۳۹۲ alt ۲ نظر

icon 1,505 بازدید iconدسته : ترکیبی، سال سوم، نکات آموزشی زیست شناسی